Επιδιόρθωση Παλαιών Φωτογραφιών


Η ψηφιακή επιδιόρθωση παλιών φωτογραφιών είναι μια διαδικασία που χρησιμεύει στην αποκατάσταση των κατεστραμμένων εικόνων στην αρχική τους εμφάνισή. Χάρη σε ολόκληρο το φάσμα των διαδικασιών επιδιόρθωσης, θα αφαιρέσουμε τις σκόνες, τις γρατσουνιές, τα σκισίματα, τις μουτζούρες, τους λεκέδες και σε περίπτωση που είναι αναγκαίο, θα ξαναδημιουργήσουμε όλα εκείνα τα κομματάκια που λείπουν από τις κατεστραμμένες φωτογραφίες.

Οι φωτογραφίες που ελήφθησαν στη δεκαετία του '70 και '80 έχουν συχνά μια χαρακτηριστική κόκκινη απόχρωση. Η χαμένη χρωματική αρμονία δεν αντικατοπτρίζει πλήρως τη πολύτιμη στιγμή που είχε καταγραφεί στην εικόνα.


Μέσω ειδικών προγραμμάτων θα αποκαταστήσουμε τα ταλαιπωρημένα χρώματα με τα σωστά και θα βελτιώσουμε τον κορεσμό τους.

Ίσως το πιο συχνό πρόβλημα στην επιδιόρθωση και αποκατάσταση φωτογραφίας είναι το φαινόμενο της θολής φωτογραφίας. Τα θολά πρόσωπα των ανθρώπων και των λεπτομερειών ρίχνουν πολύ την ποιότητα της φωτογραφίας. Υπάρχουν όμως συγκεκριμένες μέθοδοι που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε ώστε να λειάνουμε τις λεπτομέρειες και να προσθέσουμε βάθος στην φωτογραφία. Ρυθμίζουμε κατάλληλα την αντίθεση και εκθέτουμε συγκεκριμένα σημεία.


Η αποθήκευση φωτογραφιών για πολλά χρόνια σε ακατάλληλες συνθήκες συχνά οδηγεί στο ξεθώριασμα και στην εξασθένιση των χρωμάτων. Τα χρώματα αρχίζουν να σβήνουν και η εικόνα χάνει την καθαρότητα της. Χάρη στην ψηφιοποίηση της φωτογραφίας και στην μετέπειτα επιδιόρθωση της, σταματάμε την διαδικασία καταστροφής. Επαναφέρουμε την αρχική λάμψη και το χρώμα των φωτογραφιών, ενισχύοντας την αντίθεση τους.


Εκτός όμως από παλιές φωτογραφίες αναλαμβάνουμε να επεξεργαστούμε και νέες φωτογραφίες. Οποιοδήποτε και αν είναι το αίτημα σας για επεξεργασία, μπορούμε να το φέρουμε εις πέρας. Από βελτίωση φωτεινότητας, κάλυψη σκισμένων φωτογραφιών, καθαρισμό από σκόνες και σημάδια, μέχρι την προσθαφαίρεση αντικειμένων και ανθρώπων μέσα στο πλαίσιο.


Για να δείτε πως φαίνεται η φωτογραφία σας επιδιορθωμένη, απλά συμπληρώστε την Φόρμα Αίτησης και στείλτε μας τις φωτογραφίες σας. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν.