Επιδιόρθωση σε Φωτογραφίες Κατοικιών
Θέλετε να προωθήσετε το ακίνητό σας για πώληση ή ενοικίαση αλλά οι φωτογραφίες που βγάλατε δεν είναι πολύ καλές; Μην ανησυχείτε.

Η υπηρεσία μας βελτιώνει φωτογραφίες από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους κατοικιών, ειδικά για διαφημιστική προβολή, όπως σε αγγελίες στο ίντερνετ και για την πλατφόρμα Airbnb. Εντελώς δωρεάν μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες σας και να δείτε από μόνοι σας τα τελικά δείγματα επιδιόρθωσης των φωτογραφιών.
Βελτίωση Αρχιτεκτονικής Φωτογραφίας
Η αρχιτεκτονική φωτογραφία πέρα από την σύλληψη της αρχιτεκτονικής δομής ενός κτιρίου, αντικειμένου ή ενός έργου τέχνης, χρησιμοποιείται πάρα πολύ και στην διαφήμιση στον κτηματομεσιτικό τομέα.

Για πολλούς λόγους, όπως η έλλειψη εμπειρίας, η πίεση χρόνου, οι κακές καιρικές συνθήκες, μπορούν να μας οδηγήσουν να κάνουμε κάποια λάθη στην διαδικασία της φωτογράφισης. Αυτό δεν είναι πλέον κάτι επιλήψιμο, γιατί μέσω της τεχνολογίας και ειδικά από τα τελευταίας γενιάς λογισμικά εικόνας, μπορούμε να διορθώσουμε αυτές τις φωτογραφίες.
Το ρετουσάρισμα ή η βελτίωση αρχιτεκτονικής φωτογραφίας καθιστά το έργο πιο όμορφο στους αγοραστές και έτσι τους επηρεάζει να κινηθούν πιο γρήγορα προς την αγορά του ή την ενοικίαση του.Οι υπηρεσίες ρετουσαρίσματος φωτογραφιών μετατρέπουν ακόμα και το πιο απλό κτίριο σε ένα εκπληκτικό έργο. Σήμερα, οι εταιρείες εκμετάλλευσης ακινήτων (real estate offices), οι ιδιοκτήτες, αλλά και οι αγοραστές προσελκύονται περισσότερο από την υπέροχη εμφάνιση και την εξαιρετική οπτική των αρχιτεκτονικών κτιρίων που παρατηρούν σε  υψηλής ποιότητα εικόνες.Παρέχουμε υπηρεσίες επιδιόρθωσης, καθαρισμού και βελτίωσης των φωτογραφιών σας σε πολύ φθηνή τιμή.  Δεν έχει σημασία αν είστε ιδιοκτήτης κτιρίου, πράκτορες πωλήσεων ακινήτων ή διαχειριστής ιστοτόπου με ενασχόληση την φωτογραφία εσωτερικών χώρων. Μην διστάσετε να μας στείλετε τις αρχιτεκτονικές σας εικόνες, προσφέρουμε πάντα δωρεάν δείγμα των επιδιορθώσεων μας. Η αγορά της τελικής διόρθωσης δεν είναι υποχρεωτική.

Νιώστε την πλήρη ελευθερία και δείτε το επίπεδο της τεχνογνωσία μας στις δικές σας φωτογραφίες εντελώς δωρεάν.Όπως ήδη συμβαίνει με πολλούς επιχειρηματικούς τομείς, η στρατηγική μάρκετινγκ στο διαδίκτυο με εικόνες υψηλής ποιότητας, είναι προϋπόθεση για μια επιτυχημένη διαφημιστική καμπάνια.
Η επεξεργασία μας κινείται σε όλα τα επίπεδα. Από διόρθωση φωτεινότητας και ρύθμιση χρωματικών τόνων, έως την προσθαφαίρεση αντικειμένων και ανθρώπων μέσα στην φωτογραφία.