Η Ομάδα μας
Είμαστε ένα μικρό εργαστήρι επεξεργασίας ψηφιακών φωτογραφιών αλλά και  παραγωγοί δημιουργικών για το ίντερνετ.

Τα τελευταία 5 χρόνια έχουμε έρθει σε συνεργασία τόσο με επαγγελματίες όσο κι με ιδιώτες στον χώρο της φωτογραφίας. Έχουμε άριστη εξειδίκευση στην χρήση επαγγελματικών προγραμμάτων επεξεργασίας φωτογραφίας, βίντεο και γραφικών.

Φέρουμε εις πέρας κάθε δύσκολη αποστολή αποκατάστασης από βαριά φθαρμένες και ταλαιπωρημένες φωτογραφίες, αφαίρεση στοιχείων και προσώπων, βελτίωση ανάλυσης κ.α.

Κάθε φωτογραφία δέχεται μεγάλης προσοχής από μεριά μας με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Διευκολύνουμε τους επαγγελματίες φωτογράφους στο έργο τους, αναλαμβάνοντας την χρονοβόρα και κοπιαστική δουλειά της επεξεργασίας, ειδικά εάν πρόκειται για μεγάλο όγκο φωτογραφιών.

Τα τελευταία 3 χρόνια λόγω της αύξησης του διαδικτυακού εμπορίου έχουμε αναβαθμίσει τις υπηρεσίες μας. Αναλαμβάνουμε για εσάς τον επαγγελματικό καθαρισμό φωτογραφιών για τοποθέτηση σε ψηφιακούς καταλόγους, όπως επίσης και την εξ ολοκλήρου δημιουργία διαφημιστικού καταλόγου.

Επίσης, με την άνοδο του Airbnb στην Ελλάδα πολλοί χρήστες μας οδήγησαν να δημιουργήσουμε μια ξεχωριστή κατηγορία για τις βελτιώσεις φωτογραφιών εσωτερικών και εξωτερικών χώρων ακινήτων. Ο λόγος που έγινε αυτό είναι για να προσφέρουμε πραγματικά χαμηλές τιμές και μέγιστη ποιότητα υπηρεσιών στον τομέα της επεξεργασίας φωτογραφίας, που έχει ανάγκη το real estate και γενικότερα οι κτηματομεσιτικές εταιρίες στην προώθηση των ακινήτων τους στο διαδίκτυο.

Η  συνεχής επιδίωξη του καλύτερου αποτελέσματος από μεριά μας, έφερε το εργαστήριό μας πρώτο στην επεξεργασία της ψηφιακής φωτογραφίας. Ευχαριστούμε τους επαγγελματίες φωτογράφους από όλη την Ελλάδα που μας εμπιστεύονται και μας στηρίζουν χρόνια.